Πλατφόρμα Τηλεδιασκέψεων – Skype για Επιχειρήσεις

Skype για Επιχειρήσεις – Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες εγκατάστασης

Μπορείτε να εγκαταστήσετε το Skype για Επιχειρήσεις σε υπολογιστή Windows ή Mac.

1. Για να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας το Skype για Επιχειρήσεις συνδεθείτε με το λογαριασμό σας Microsoft Office 365, στο https://portal.office.com/account#installs.

2. Στη σελίδα που θα εμφανιστεί επιλέξτε την επιθυμητή γλώσσα για το Skype για Επιχειρήσεις.

3. Επιλέξτε την έκδοση ανάλογα με το Office που διαθέτετε. Επιλέξτε ανάμεσα σε 32bit ή 64bit. Εάν έχετε το Office 2016 ή Office 365 στον υπολογιστή σας και δεν διαθέτει ήδη το Skype για Επιχειρήσεις στην εγκατάστασή του, χρησιμοποιήστε το Skype for Business Basic. Για παλιότερες εκδόσεις του Office χρησιμοποιήστε το Skype για Επιχειρήσεις 2015. Το σύστημα ελέγχεται κατά την εκκίνηση της σελίδας και σας εμφανίζονται οι αυτόματα οι συμβατές επιλογές ανάλογα με το Λειτουργικό Σύστημα που διαθέτετε.

4. Μετά την εγκατάσταση συνδεθείτε στο Skype για Επιχειρήσεις με το λογαριασμό Office 365 (ακαδημαϊκό email) που σας παρέχει το ΕΑΠ.

Επιπλέον το Skype για Επιχειρήσεις είναι συμβατό σε φορητές συσκευές Android, iOS και Windows. Ανατρέξτε στο αντίστοιχο κατάστημα για να βρείτε την επίσημη εφαρμογή Skype για Επιχειρήσεις της Microsoft.

Ανακατεύθυνση και περισσότερες πληροφορίες για το Office σε φορητές συσκευές θα βρείτε στη σελίδα https://portal.office.com/account#installs με σύνδεση με το λογαριασμό σας Microsoft Office 365.

Λειτουργίες

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε άμεση κλήση/βιντεοκλήση με άλλους χρήστες του Office 365 ή συσκέψεις με πολλά άτομα μέσω του εγκατεστημένου Skype για Επιχειρήσεις. Μπορείτε να προγραμματίσετε συσκέψεις και να προσκαλέσετε άτομα με χρήση του Ημερολογίου του Office 365 ή του ημερολογίου Outlook (Exchange).

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε:

  • Ατομική ή συλλογική επικοινωνία με επαφές με χρήση άμεσων μηνυμάτων ή βιντεοκλήσης
  • Άμεση σύσκεψη με λειτουργίες παρουσίασης και δυνατότητα άμεσης πρόσκλησης ή μέσω συνδέσμου
  • Προγραμματισμένη σύσκεψη μέσω Ημερολογίου με λειτουργίες παρουσίασης αυτόματες ειδοποιήσεις και δυνατότητα πρόσκλησης και σύνδεσης μέσω συνδέσμου ή με άμεση πρόσκληση κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης
  • Σύνδεση σε συσκέψεις μέσω Web εφαρμογής (Skype Meetings App) με το λογαριασμό Office 365 ή σαν επισκέπτης (εξωτερικός χρήστης)
  • Αναζήτηση και επικοινωνία με επαφές Skype Εάν δεν έχετε το Outlook ή Windows, χρησιμοποιήστε το Skype for Business Web Scheduler για να ρυθμίσετε, να συμμετάσχετε και να διαχειριστείτε συσκέψεις του Skype για επιχειρήσεις μέσω του Web Scheduler (Μάθετε περισσότερα).

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι οδηγίες, η διεπαφή καθώς και οι λειτουργίες ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την έκδοση που χρησιμοποιείτε.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για τη σωστή χρήση του Ημερολογίου και των λοιπών εφαρμογών Office 365 πρέπει να έχετε ορίσει σωστά τη ζώνη ώρας. Το Office 365 παραπέμπει υποχρεωτικά σε τέτοια ρύθμιση κατά την πρώτη σύνδεση στο λογαριασμό σας. Η ρύθμιση μπορεί να αλλαχθεί οποιαδήποτε στιγμή από την αρχική σελίδα Office 365 (https://www.office.com) ή τη σελίδα με τις Ρυθμίσεις λογαριασμού επιλέγοντας το κουμπί Ρυθμίσεων (γρανάζι επάνω δεξιά).

Συγκεκριμένα, αν δεν βρίσκεστε στην αρχική σελίδα του Office 365 όπου η ρύθμιση εμφανίζεται άμεσα, επιλέξτε στο αναπτυσσόμενο μενού του κουμπιού ρυθμίσεων Ρυθμίσεις > Office 365 (Ρυθμίσεις εφαρμογής), έπειτα Γλώσσα και ζώνη ώρας. Επιλέξτε τη ζώνη ώρας που βρίσκεστε.

Εγχειρίδια χρήσης:

Εγχειρίδιο οδηγιών χρήσης Skype για Επιχειρήσεις   

Εγχειρίδιο οδηγιών χρήσης Skype για Επιχειρήσεις για Mac

Εγχειρίδιο οδηγιών χρήσης MS Lync Basic

Τμήματα ηλεκτρονικής παρακολούθησης

Οδηγός Ηλεκτρονικής ΟΣΣ με μόνιμες αίθουσες για Φοιτητές

Οδηγός Ηλεκτρονικής ΟΣΣ με μόνιμες αίθουσες για Καθηγητές

Skype για Επιχειρήσεις – Ρυθμίσεις και οδηγίες χρήσης:

Ρύθμιση Ζώνης ώρας 

Ρύθμιση ήχου και πραγματοποίηση κλήσεων

Επαφές, παρουσία και ανταλλαγή άμεσων μηνυμάτων

Συσκέψεις

Κοινή χρήση και συνεργασία

Συσκευή και κλήσεις βίντεο

Ενδεικτικός τρόπος καταγραφής σε Mac

Ενσωμάτωση και αναπαραγωγή βίντεο σε σύσκεψη

Εξωτερικοί σύνδεσμοι οδηγιών

Οδηγίες Skype για επιχειρήσεις σε βίντεο

Γρήγορη εκκίνηση του Skype για επιχειρήσεις σε Windows

Εξερεύνηση της αίθουσας συσκέψεων εφαρμογή συσκέψεις Skype (Skype για επιχειρήσεις Web App) 

Βοήθεια Skype για επιχειρήσεις

Skype for Business video training (English)

Skype for Business on Windows Quick Start (English)

Explore the Skype Meetings App meeting room (Skype for Business Web App)

Quick start guides (All languages)

Υπηρεσία για:

Υπηρεσίες για φοιτητέςΥπηρεσίες για καθηγητές

info συγγραφέα Onlearn Ομάδα

Online Εκπαίδευση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.