Οδηγίες Έκδοσης Ακαδημαϊκής Ταυτότητας ΑΕΙ-ΕΑΠ

Για την έκδοση της ακαδημαϊκής ταυτότητας  παρακαλούμε όπως  ακολουθήσετε την παρακάτω  διαδικασία:

  1. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Ηλεκτρονικής Υπηρεσίας Απόκτησης Ακαδημαϊκής Ταυτότητας  http://academicid.minedu.gov.gr/
  2. Επιλέξτε από το δεξί μενού το «Εγχειρίδιο Χρήσης» και ακολουθήστε τις οδηγίες που περιλαμβάνει ο σύνδεσμος  Αναλυτικές βήμα προς βήμα οδηγίες για την υποβολή της αίτησης (http://academicid.minedu.gov.gr/Files/Students_Manual.pdf) ή εναλλακτικά μπορείτε να παρακολουθήσετε το ενημερωτικό video (http://academicid.minedu.gov.gr/Video.aspx )

Οι οδηγίες που παρέχονται στους ανωτέρω συνδέσμους είναι πλήρως αναλυτικές και θα σας κατατοπίσουν εύκολα και με κάθε λεπτομέρεια στην έκδοση της ακαδημαϊκής σας  ταυτότητας. Παρακαλούμε όπως τις διαβάσετε με προσοχή και ακολουθήστε τη διαδικασία που περιγράφεται.

Επισημάνσεις:

  1. Στο πεδίο Ημερομηνία πρώτης εγγραφής θα εισάγετε το μήνα Οκτώβριο
  2. Στο πεδίο Μερική Φοίτηση θα επιλέξετε ΟΧΙ

(Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποια δυσκολία κατά τη διαδικασία, μπορείτε  να επικοινωνήσετε με την υπηρεσία του Εθνικού Δικτύου Έρευνας και Τεχνολογίας (ΕΔΕΤ), Γραφείο Αρωγής Χρηστών στο τηλέφωνο 215 215 7855. Ώρες λειτουργίας Δευτέρα με Παρασκευή 09:00 πμ – 17:00 μμ)

info συγγραφέα Onlearn Ομάδα

Online Εκπαίδευση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.